+31 (0)88 02 43 700

nieuws

COSCO doet beroep op C-Job voor het Basic Design van DEME's OrionPERSBERICHT | C-Job Naval Architects will provide COSCO OFFSHORE CO.Ltd (Qidong) with the Basic Design package for DEME Group’s offshore installation vessel Orion. This contract follows C-Job’s recent conclusion of Orion’s Concept Design. The impressive technical specs of the vessel, to be operated by DEME subsidiary GeoSea, will service offshore wind installation, oil & gas and decommissioning activities.

Lees verder

Over ons

Samen realiseren we uw ambities

Ieder schip begint met een visie, een droom. Of die droom nu een sleephopperzuiger, een kraanschip of een luxe jacht is, C-Job luistert en vertaalt uw wensen van het eerste ontwerp tot en met de bouwtekeningen die uiteindelijk leiden tot een concreet schip.

De installaties en equipment aan boord bepalen de functie van een schip. Door die installaties feilloos te integreren in het totaalontwerp kan C-Job alle scheepstypen vormgeven. Schepen ontwikkeld door C-Job zijn innovatief, duurzaam, just in time én in budget, voldoen aan de classificatie eisen en zijn dankzij intensieve samenwerking, precies wat de opdrachtgever oorspronkelijk voor ogen had.

Maar C-Job is meer dan een onafhankelijk maritiem ingenieursbureau. C-Job is het maritieme kennisbedrijf dat aan de top van de branche staat en haar kennis deelt. 

Lees verder

Laatste tweets

Lees verder